Fejlesztő burkolása

Az alapítvány működésének első évében az egyik fő célja az Iskolai Gyereknap finanszírozása mellett a fejlesztő terem betonozásához, parkettázásához szükséges erőforrások rendelkezésre állítása. Bár a pénzt és a parkettát sikerült még 2021-ben rendelkezésre állítani, mivel idén történt meg a földszinten a villamos hálózat felújítása, ezért ezek a fejlesztő termi munkálatok is csak most tudtak megvalósulni. Tekintettel arra, hogy az aljzat és a régi szalagparketta borzasztó állapotban volt, így elsőként azt kellett felbontani, majd újrabetonozni.

Mindenkinek köszönjük a sok-sok munkáját, aki a felbontásban és a betonozásnál segítségünkre volt!

A villamossági munkákat követően a Herédi Önkormányzat gondoskodott a falak kifestéséről.

Az ajzatelőkészítési munkát, a parketta lerakását és a felajánlott anyagokat nagyon köszönjük Romacsek Lászlónak ♥️

A betonozáshoz a cement, sóder és egyéb anyagok sajnos a tavalyi évhez képest jelentősen megdrágultak, így a tervezett 120 ezer forint helyett 149.700,- Ft-ba kerültek, melyet az alapítvány saját önerőből biztosított.

A parkettát még tavaly megkaptuk a Praktiker Kft-től, de szükség volt aljzat kiegyenlítőre és alátétfóliára, melynek költsége 35.500,- Ft volt. A burkolatváltó Romacsek László felajánlása volt, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Végül, de nem utolsósorban köszönetet mondunk mindazoknak, akik anyagilag támogatják az alapítványt, mivel nélkülük nem sikerült volna ez a projekt. A gyerekek most már egy szép, tiszta teremben tanulhatnak. ♥️