Iskolai Gyereknap

Ebben az évben ismét alapítványunk szervezésében zajlott  a Gyereknap a Herédi Általános Iskolában.

Itt aztán minden iskolás találhatott kedvére való programot:  a nyolcadikosok eltáncolták a keringőt, volt közös zumbázás, bohóc-zsonglőrök adtak interaktív műsort és a Ki mit tud?-on a legbátrabbak bemutathatták, hogy miben tehetségesek. 

Ezután jöhettek az állomások: ugrálóvárak, léghoki, nyuszisimogató, sakksátor, rubikkocka kirakása, feladványok. Az öko játszótéren voltak célbadobó versenyek: “Etesd az oroszlán”-t és konzervdoboz-piramis ledöntése volt a feladat – az ügyesen célzók cukorkát kaptak jutalmul. A népi fajátékok mellett volt mini akadálypálya és óriás jengával is játszhattak. A lányok nagyon élvezték a szépítősarok szolgáltatásait: henna, hajfonás, csillámtetoválás, arcfestés. A Just dance! kihívás páros versenyében a győztes csokit kapott.

Volt még lufihajtogatás, trambulin, tűzoltóautó bemutató, zsákbamacska, értékes ajándékokért horgászat. 

A büfében vásárolhattak nyalánkságokat, de aki részt vett az állomások közül 5 különböző helyszínen és ezzel szervezett a pecsétgyűjtő lapján 5 pecsétet, az ingyen kaphatott egy ingyenes nasit (vagy egy adag pop corn-t, vagy egy vattacukrot, vagy egy jégkását).

A napot a Ki mit tud? díjazása és egy hatalmas cukoreső zárta.

Azért, hogy ez a fantasztikus nap létrejöhessen nagyon sok mindenkinek mondhatunk köszönetet:

Nem jöhetett volna létre ez a nap az Önkormányzatok anyagi hozzájárulása nélkül:

Heréd Község Önkormányzata: 250 000 Ft-tal,

Kerekharaszt Község Önkormányzata 40 000 Ft-tal,

Nagykökényes Község Önkormányzata 10 000 Ft-tal járult hozzá az eseményhez.

Az önkormányzatok mellett hálával tartozunk az egyéni adományozóinknak és mindazoknak is, akik személyesen részt vettek az előkészületeknél és az állomásoknál is.

Reméljük jövőre is egy hasonlóan klassz napot tudunk majd szervezni a gyerekeknek!