Adó 1%

Az SZJA 1+1%-áról a bevallással együtt vagy külön is lehet rendelkezni. Ha Ön nem rendelkezett még az SZJA 1%-áról, azt a bevallásától függetlenül május 20-ig megteheti. Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA online felületén (eszja.nav.gov.hu) töltheti ki, ahol kérjük adja meg a

Herédi Iskolás Gyerekekért Alapítvány adószámát: 19295091-1-10

Interneten keresztül:

 1. Lépj be a NAV eSZJA felületére ügyfélkapun keresztül.
 2. Jobb oldalt találod az 1+1%-os nyilatkozatodat. Kattints!
 3. Töltsd ki a nyilatkozatot, add meg adószámunkat: 19295091-1-10
 4. Maradjunk kapcsolatban: kérünk add meg adataidat a nyilatkozat kitöltésekor és járulj is hozzá, hogy megkapjuk őket, így vissza tudunk jelezni, hogy mire fordítjuk az 1%-odat.
 5. Véglegesítsd és kattints a BEKÜLDÉS-re! Köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy a rendelkező nyilatkozat kinyomtatva, lezárt borítékban is benyújtható a NAV-hoz.

Papíralapon:

 1. Töltsd ki a RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ 1+1 SZÁZALÉKÁRÓL űrlapot.
 2. Maradjunk kapcsolatban: kérünk add meg adataidat a nyilatkozat kitöltésekor és járulj is hozzá, hogy megkapjuk őket, így vissza tudunk jelezni, hogy mire fordítjuk az 1%-odat.
 3. Tedd borítékba a nyilatkozatot, zárd le a borítékot, írd rá adóazonosító jeled, végül írd alá a hátulját a ragasztáson túlnyúlóan.
 4. Add fel postán május 20-ig az alábbi címre:
  NAV Heves Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága – Egri központi ügyfélszolgálat, 3300 Eger, Eszterházy tér 3-4.
  Köszönjük!

Csak 1 civil szervezet, és 1 egyház vagy köztestület számára ajánlható fel az adó 1+1%-a! Tehát évente csak egy ilyen rendelkezés tölthető ki. Rendelkezése csak akkor lesz érvényes, ha adóját befizette és nincs adótartozása! Ha elmulasztod a felajánlást, akkor az adód 1%-a az államkasszában marad, ahelyett, hogy itt, helyben hasznosulna.

Adó 1% felajánlását közvetlenül a Herédi Általános Iskolába járó gyerekekre fordítjuk.

Amellett, hogy támogatjuk az iskolai Gyereknapot, mi szervezzük a Nyári táborokat, a nagy sikerű Herédi Halloween Hétvégét és eszközöket, játékokat szerzünk be a gyerekek számára.

Támogass Te is minket! Köszönjük!