Bemutatkozás

Üdvözöljük a Herédi Iskolás Gyermekekért Alapítvány honlapján!

Alapítványunk fő célkitűzése, hogy a Herédi Általános Iskola diákjai egy minél jobb tárgyi feltételekkel ellátott iskolában tanulhassanak, szép környezetben és sokszínű élményekkel gazdagodjanak tanuló éveik alatt. Szerencsés helyzetben vagyunk abban a tekintetben, hogy egy régi kastély ad otthont az oktatásnak, egészen különleges hangulatot teremtve – ugyanakkor mindig van hova tovább fejlődni, haladni kell a korral, sok kihívás van előttünk.

Terveink között szerepel, hogy a támogatóink által felajánlott anyagi eszközök segítségével fellendítsük a helyi diákéletet (sporteszközök, játékok beszerzésével, különböző programok, táborok szervezésével). Reményeink szerint majd így, a közösségi élményeken keresztül, még inkább megteremtődik a lehetősége az életre szóló barátságok kialakulásának.

Kérjük csatlakozzon támogatóinkhoz!
Támogatását több módon is el tudja juttatni az Alapítvány részére. További információkat az Adománygyűjtés menüpontban talál!

Figyelje honlapunkat friss híreinkért, kövessen minket Facebookon!

Az alapítvány tagjai

Jelenlegi tagjaink társadalmai munkában, díjazás nélkül végzik tevékenységüket az alapítványban.

Molnárné Sándor Enikő

Molnárné Sándor Enikő

Molnárné Sándor Enikőnek hívnak, én töltöm be az alapítvány elnöki tisztségét. 40 éves múltam, férjemmel 3 gyermekünk van, Heréden élünk.
Örömmel vállaltam az elnökséggel járó feladatot, mert egyrészt ezzel szeretném kifejezni a hálámat az itt töltött iskolás éveimért, másrészt szeretném, hogy a saját gyerekeim és az összes herédi iskolába járó diák is még több lehetőséghez jusson – legyen szó akár tanulásról, akár szabadidőről. Bízom abban, hogy mások is fontosnak tartják ezt a célunkat és segítik kis közösségünket, hogy a következő generáció is úgy gondolja majd, hogy „ez a suli a legjobb!”.


Kepes Anett

Kepes Anett

Kepes Anett vagyok, az alapítvány kuratóriumának egyik tagja. Családommal Heréden élünk. Amikor a kislányom elkezdte az általános iskolát, meglepve jutott tudomásomra, hogy nincs a Herédi Általános Iskolának alapítványa. 2020-ban összefogtunk, megcsináltuk! Örömmel veszek részt benne, hiszen tudom, hogy rengeteg jó dolgot meg tudunk tenni egy civil szervezet segítségével.
Sok-sok munka elérni, hogy a gyermek szeressen iskolába járni. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája

Szent-Györgyi Albert

Juhászné Ficsór Katalin

Juhászné Ficsór Katalin

Születésemtől fogva Heréden éltem szüleimmel, most pedig saját családommal, férjemmel és két gyermekünkkel.
A Herédi Általános Iskolában jártam végig az első nyolc osztályt, rengeteg szép emléket szereztem az itt töltött idő alatt.
A főiskola elvégzése óta könyvelőként dolgozok, ezt csak két gyermekem születése szakította meg.
Saját szép emlékeim, és gyermekeim miatt is nagyon örülök, hogy részt vehetek az alapítvány munkájában.
Úgy gondolom, szükség van a hagyományok megismertetésére a gyermekek felé, és emellett a mai kor nyelvén is fontos az élménygyűjtés.
Bízom benne, hogy egy kicsit a saját munkámmal is hozzá tudok majd járulni, hogy boldog, a világban könnyen boldogulni tudó gyermekek kerüljenek ki az iskola falai közül.


Ilkó-Tóth Andrea

Ilkó-Tóth Andrea

Ilkó-Tóth Andrea vagyok, a Herédi Általános Iskola tanítója és a Herédi Iskolás Gyerekekért Alapítvány alapítója. Örömmel tettem eleget a szülői felkérésnek az alapítvánnyal kapcsolatban, hiszen a herédi suli mondhatni a második otthonom. Ebbe az iskolába jártam és ennek az iskolának a padjaiban ülve döntöttem el, hogy tanítani szeretnék. Mindig is szerettem kulturális- és sportrendezvényeket szervezni. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos szerepe van ezeknek a programoknak a közösségformálásban és a baráti kapcsolatok kialakulásban. Rendkívül hálás vagyok azoknak a pedagógusoknak, akik az iskolás éveim alatt elvittek kirándulni, táborozni, versenyekre és fellépésekre. Ezekre az emlékeimre mindig szívesen gondolok vissza! Igyekszem az alapítvány munkáját támogatni személyemmel és ötleteimmel is.