Halloween hétvége 2021.október 29-31.

A Herédi Iskolás Gyerekekért Alapítvány 2021-ben rendezvényszervezés céljából 50.000 Ft támogatásra pályázott a Herédi Önkormányzat Civil szervezetek számára kiírt pályázatán. Az elnyert támogatás mellett az évközben befolyt egyéb adományok lehetővé tették, hogy egy nagyszabású programsorozatot szervezzünk a gyerekeknek.

A program pénteken indult egy közös mesenézéssel, ahol az igazi mozihangulathoz a friss popcorn is hozzájárult. A sárkányos skóciai kalandot közel 50-en nézték meg.

Szombaton 13 órától indult a közös tökfaragás, melyet szemgolyó vadászat, rémesen finom sütemények versenye, vetélkedők és kreatív percek követtek. A legizgalmasabb rész a sötétben való kincskeresés volt, de szerencsére mindenki ügyes és bátor volt, így minden csomag gazdára talált. A nap diszkóval zárult és nagy örömünkre a délutáni programokon résztvevő több, mint 50 gyerek mellé mások is csatlakoztak a bulihoz.

Vasárnapra Csokit vagy csalunk sétát hirdettünk, melyre szintén nagyon sokan jelentkeztek mind csokigyűjtőnek, mind csokiosztónak. Voltak, akik menet közben csatlakoztak és egy kis édességgel kedveskedtek a vonuló gyerekeknek.

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan részt vettek a rendezvényen és köszönjük a sok pozitív visszajelzést is!

Továbbá hálas köszönetet mondunk mindenkinek, aki akár munkájával, adományával, süteménnyel, édességgel vagy bármi egyéb módon hozzájárult ehhez a szuper hétvégéhez!

❤️Köszönjük!❤️

Az alapítvány tagjai nevében